3/28/2012

AGRAÏMENT

Després de mesos de passar-ho bé assajant amb una colla d'amics i amigues de l'Orfeó i de patir els nervis de la pre-estrena, al final hem omplert, de moment per dues vegades, la sala de teatre de l'entitat, i hem pogut assaborir els resultats de l'esforç de tot el grup i del neguit de la directora que, tot i patir fins l'últim moment, ha confiat sempre en tots els components del grup.

Esperem que les properes representacions tinguin el mateix èxit i jo, personalment, agraeixo l'esforç i la bona bona convivència fins avui de tot l'equip i un agraïment molt especial a tot el públic que ha volgut compartir amb nosaltres aquesta representació.

                                                                                                           
                                                             TONI BOSCH

2 comentarios:

  1. Toni, com sempre ha estat un plaer compartir escenari amb tu, et trobaré a faltar a La Bernarda, bé, també trobaré a faltar la presència masculina en general (no penseu malament) però tanta dona junta...

    Ester

    ResponderEliminar
  2. Per mí si que ha estat un orgull poder treballar en aquesta magnifica obra, com és Terra Baixa, amb tots aquests actors i actrius tant maravellosos que hi ha a l'Orfeó.
    Espero ben aviat poder tornar amb vosaltres.

    Una forta abraçada

    Manelic

    ResponderEliminar